featured,  INSPIRATION,  LIFESTYLE,  MEȘTERELI

Freebie: Me Time Journal

Probabil ați observat că nu am mai postat nimic pe blog în ultima vreme. Motivul este că am simțit nevoia să iau o pauză, nu am mai avut inspirație și pur și simplu nu mai știam ce să postez pe blog.

Trebuie însă să vă mărturisesc că m-am hotărât să fac această postare după ce am văzut ultimul vlog al Irinei de la Coffentropy în care vorbește despre Hygge, arta daneză a fericirii. La un moment dat în video, Irina vorbește despre journaling și despre conceptul de 5 minute journal, care mi s-a părut și mie interesant.

Este mai mult vorba despre crearea unui obicei, de a ne lua câte 5 minute în fiecare dimineață și seară pentru a petrece câteva momente cu noi înșine, și de a fi mai prezenți.

Chestia e că nu am vrut să dau banii pe el, costă 22.5 EUR pe Amazon, așa că am făcut propria mea versiune, pe care am numit-o Me time journal și pe care m-am gândit să v-o ofer și vouă.

De ce Me time journal?  Pentru că este ocazia perfectă de a petrece câteva momente doar eu cu mine, și cu gândurile mele.

Chiar dacă pentru mine nu a devenit un obicei zilnic, folosesc acest jurnal atunci când simt nevoia să iau o pauză și să îmi aștern gândurile pe hârtie.

Vă invit așadar să downloadați gratuit template-ul pe care l-am creat.  Veți putea descărca gratuit PDFul dând click aici:

Me Time Journal PDF

Sunt curioasă dacă vi se pare util, așa că nu ezitați să îmi lăsați într-un comentariu părerea voastră. 🙂

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.