• Site redesign și identitate vizuală deacum.com (Work)

  Un alt proiect început în 2015 și finalizat la începutul acestui an a fost redesignul și crearea identității vizuale pentru deacum.com – Business & Sales Coaching. Cu toate că a pornit ca o discuție la o cafea, redesignul blogului/site pentru Shadi a fost o adevărată experiență. Mă bucur că am reușit să creem o imagine nouă pentru business-ul lui și îi urez mult succes. Cum vi se pare site-ul?

 • Site redesign pentru Diva și Divanul (Work)

  Unul dintre proiectele la care am lucrat în 2015 este mutarea de pe Blogger pe WordPress și redesignul blogului Diva și Divanul. Mie mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu autoarea blogului, designerul vestimentar Călina Langa. Am reuşit să surprindem foarte repede ce îşi doreşte de la blog, iar apoi totul a mers ca pe roate. 

 • 10 idei de la Future of Media pentru bloggeri

  Joi, 26 noiembrie, a avut loc conferința Future of Media la București. Pentru cei care nu au putut participa, conferința a fost transmisă live pe internet, iar pe social media au apărut cele mai interesante idei sub hashtagul #futureofmedia15. Iată așadar 10 tweeturi care mie mi s-au părut interesante pentru bloggeri.

 • 5 soluţii gratuite de a învăţa ceva nou

  Vi s-a întâmplat vreodată să aveţi nişte momente libere la job sau acasă şi să nu mai aveţi chef să scrollaţi pe Facebook printre poze cu pisici, selfie-uri şi titluri înşelătoare de “ştiri”?

 • Have you got what it takes? Profilul candidatului high potential din Romania

  De cele mai multe ori ne punem întrebăm: cum vede un angajator candidatul ideal? De ce nu m-a ales pe mine? Oare unde am greşit? Iată că cei de la HART Consulting vin în întâmpinarea noastră publicând rezultatele unui studiu despre angajaţii high potential din România. Studiile arată că organizaţiile cu un nivel bine dezvoltat al tinerelor talente au de 13 ori mai multe şanse de a avea rezultate superioare decât competitorii lor, iar de cele mai multe ori procesul de identificare a angajaţilor cu potenţial înalt nu este luat în considerare. Dar totuşi, ce este un angajat cu potenţial înalt? Potrivit studiului HART Consulting, un angajat cu potenţial înalt este…

 • Top 5 site-uri pentru a spori productivitatea si creativitatea la munca

  Aţi observat vreodată că vă puteţi concentra şi lucra mai bine atunci când în jurul vostru este zgomot ambiental moderat? De multe ori ne este greu să găsim spaţiul perfect pentru munca creativă. Într-un birou vom avea mereu parte de întreruperi, şedinţe sau zgomot prea mare, dar nici alternativa, de a ne închide într-un spaţiu fără niciun fel de zgomot nu este benefică productivităţii.Un nivel de zgomot ambiental moderat, în jur de 70 decibeil, corespunzând zgomotului dintr-o cafeneau sau a televizorului pornit în cealaltă cameră, are un efect benefic asupra creativităţii şi productivităţii.Cel puţin aşa susţin Ravi Mehta, Rui (Juliet) Zhu, şi Amar Cheema într-un studiu publicat în Journal of Consumer Research în decembrie 2012. Autorii studiului susţin…

 • Career girl in America anilor 40

  Dragele mele, dragii mei,Trăim într-o eră în care femeia care îşi doreşte o carieră nu este ceva neobişnuit. În topul companiilor Fortune 500 numărăm astăzi 21 de femei în poziţii de CEO. Cu toate acestea, imaginea femeii de carieră s-a dezvoltat în timp. Am descoperit de curând un eseu fotografic publicat în revista LIFE intitulat “Career girl”. Fotografiat de Leonard McCombe, eseul prezintă viaţa şi zbaterile unei tinere de 23 de ani din Missouri, Gwyned Filling, ajunsă în New York.