• Autumn postcards

  Da, știu, nu vrem să vină toamna încă. Eu nici nu am fost în concediu, însă am descoperit campania Cabin Fever by Ace & Tate care se potrivește perfect cu vremea de toamnă de afară, azi sunt 14 grade la Cluj. Cu speranța că totuși vara nu s-a terminat încă (pentru mine toamna poate să vină doar după ce mă întorc din concediu), vă las cu the cozyness of this campaign. Happy Friday!

 • 10 lucruri inedite despre Bill Cunningham, pionierul fotografiei de street style

  Bill Cunningham s-a stins din viață sâmbătă, 25.06.2016, la 87 de ani, la fel de discret precum a şi trăit. A pulsat în acelaşi ritm cu cel al străzii pe care a observat-o şi mai apoi a imortalizat-o. A  început să fotografieze în anii ’60, iar de mai bine de patru decenii a lucrat pentru The New York Times, surprinzând Zeitgeist-ul străzii în fiecare rubrică. Considerat părintele fotografiei de street style, Bill a fost pasionat de munca sa, fiind mereu atent şi dispus să treacă prin cercuri de foc pentru fotografia pe care şi-o dorea. “Era ca un fotograf de război în felul său, numai că fotografia hainele” spune Kim Hastreiter, editorul…

 • În așteptarea primăverii

  Astăzi avem un articol cu puțin text, dar cu fotografii. 🙂 Vineri am făcut o mini-ședință foto cu fetele ca să vă arătăm noile creații ale Flaviei de la PraliArt, broșe din fetru. Sunt perfecte pentru a vă însenina ziua, mai ales că se apropie luna martie. O broșă din fetru este cadoul perfect de mărțișor – util și frumos în același timp.

 • La o cafea cu Călina Langa, fashion designer

  Pe Călina Langa am cunoscut-o personal toamna trecută, când, la recomandarea unei prietene, ne-am întâlnit pentru a-i muta blogul de pe Blogger pe WordPress și pentru a-i da acestuia o față nouă. Despre acest aspect puteți citi mai multe aici. În realitate, prima dată când am văzut-o, a fost la prezentarea de modă a colecției Rochia Calendar, ediția de vară. În primă fază m-a frapat stilul ei, dar după ce ai ocazia să interacționezi cu ea, constați că i se potrivește foarte bine. Este o persoană plină de viață, căreia nu îi e frică de culori și de a spune lucrurilor pe nume. De fiecare dată când ne-am întâlnit am…

 • Idei de ținute pentru începutul de toamnă

  Chiar dacă termometrele arată 30 de grade, în luna septembrie începem deja să ne gândim la toamnă. Începe școala, parcul se colorează, iar în magazine au apărut deja colecțiile de toamnă. Aastăzi vă propun câteva idei de ținute pentru perioada aceasta de tranziție de la vară la toamnă. Cardiganul Serile și diminețile devin răcoaroase, așa că putem să luăm cu noi un cardigan, sau câte o jachetă ușoară. Încearcă să combini un cardigan cu croi sau imprimeu interesant cu o ținută clasică. De asemenea, poți înlocui cardiganul clasic cu un chimono. Jacheta de piele Aștepți de mult să scoți jacheta de piele din dulap, nu-i așa? Jacheta de piele este piesa vestimentară care…

 • Poze de poveste marca Harper’s Bazaar

  V-ați întrebat vreodată ce au în comun Ioana d’Arc, Maria Antoaneta, Elizabeth Taylor, Coco Chanel, Glinda vrăjitoarea cea bună, Rosie Huntigton, Afrodita și Kali? În afară de faptul că sunt persoanje feminine marcante ale istoriei, ele sunt protagnositele ședinței foto a ediție din luna septembrie a revistei Harper’s Bazaar. 

 • Wearable art by Viktor & Rolf Haute Couture

  Dacă tot suntem în epoca gadget-urilor wearable, colecția haute couture Fall 2015 semnată Viktor & Rolf invită la un alt fel de wearables. Ce spuneți dacă ați îmbrăca un tablou? 🙂  Iată înca un exemplu al faptului că imaginația și creativitatea designerilor e nemărginită.

 • Gala UAD 2015 – Part I – Licență

  Anul acesta am participat pentru a doua oară la Gala UAD, cel mai așteptat eveniment de fashion din Cluj. Dacă anul trecut Gala a avut loc la Teatrul Național, cea de-a XXI-a ediție a avut loc la Sala Polivalentă și trebuie să recunosc că alegerea a fost una reuşită. Arhitectura modernă a Sălii Polivalente s-a potrivit perfect cu colecţiile prezentate de cei 26 de aboslvenţi (10 nivel licenţă şi 6 nivel master) ai secţiei de design vestimentar UAD.

 • TIDAFF, editia a II-a – Fashion Fair a la Cluj

  Dacă nu știi ce să faci în weekendul 6-7 iunie, am eu o propunere pentru voi – TIDAFF (Transilvania International Design & Fashion Fair), un târg dedicat designerilor vestimentari, de accesorii și bijuterii, organizat de High Heel Events în parteneriat cu Casa de Vinuri Cotnari și BCR, Banca Oficială TIDAFF, iar eu mă bucur să vă anunț că sunt blogger oficial în cadrul evenimentului. 🙂

 • Primăvara bijuteriilor

  Știu că am dispărut pentru ceva vreme din peisaj, dar am așteptat să finalizez fotografiile realizate pentru blogul Fete cu etichete. De altfel, am fost într-o mini-vacanță în jurul Brașovului și am multe să vă povestesc despre locurile frumoase pe unde am umblat, so stay tuned.