FASHION,  LIFESTYLE,  MEȘTERELI

DIY: Colier glamour cu nasturi vintage

Ştiu, v-am tot promis poveşti din vacanţă, şi o să revin, promit. Am terminat aseară de editat pozele, mai urmează doar să pregătesc postarea. 🙂 Între timp vroiam să vă arăt un diy drăguţ şi destul de uşor de realizat – Colierul glamour cu nasturi vintage. Pentru inspiraţie am folosit, bineînţeles, Pinterest.

De ce aveţi nevoie?

  • Nasturi vintage
  • Pâslă mai groasă – Poate fi de orice culoare, eu am ales albă, iar dacă aveţi una mai moale, veţi folosi două straturi
  • Panglică – în jur de 30 cm ar trebui sa vă ajungă. Culoarea se alege în funcţie de culoarea nasturilor folosiţi. Eu am folosit panglică de catifea pentru un aer vintage.
  • Creion – Îl folosim pentru a stabili forma colierului
  • Foarfecă
  • Glue gun, alternativ aţă şi ac

Să trecem la treabă – Colierul glamour cu nasturi vintage

1. Primul pas este alegerea nasturilor. Eu i-am luat din cutia cu nasturi a bunicii, trebuie să recunosc ca a fost un mare avantaj, întrucât a reuşit să strângă o mulţime de nasturi de forme, culori şi cu modele diferite.
nasturi
2. După ce am ales nasturii, i-am aşezat pe pâslă pentru a-mi face o idee despre cum va arăta colierul la final. Cu un creion am trasat o forma aproximativă şi am tăiat-o. Între timp punem pistolul la încălzit.

nasturi2

3. După ce am ales ordinea nasturilor, ii lipim unul câte unul folosind pistolul de lipit. Alternativ, puteţi să îi şi coaseţi, dar mie mi s-a părut mai uşor sa folosesc pistolul de lipit, astfel vor rămâne ficşi.
et-voila
4. Ultimul pas este lipirea panglicii de colier.
DSC_6574

Spor la treabă! Sunt curioasă cum arată colierul vostru! 🙂

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.