CRACIUN,  FASHION,  INSPIRATION

Turcoaz, roşu, negru & dreamy -holiday fashion campaigns

Nu ştiu dacă voi număraţi, dar pot să vă spun că mai sunt exact 34 de zile până la Crăciun, aşa că vă prezint şi anul acesta câteva dintre campaniile de publictate ale brandurilor fashion dedicate acestui sezon. (Pe cele de anul trecut le puteţi vedea aici şi aici). După cum o să vedeţi, stilurile alese anul acesta sunt foarte diferite – de la un Crăciun într-o lume post-modernă, la Crăciunul romantic sau atmosfera sexy, avem ce vedea.

Modern winter wonderland marca Tiffany & Co

Dacă atmosfera de iarnă nu v-a ajuns încă – cu vremea de afară e cam greu, ce-i drept – campania celor de la Tiffany & Co. o să contribuie cu siguranţă la atmosferă. Fotograful Tim Gutt şi modelul Valeria Garcia au ajutat la crearea unui peisaj de poveste modernă în New York.
tiffany-co-christmas-2014-ad-campaign02 tiffany-co-christmas-2014-ad-campaign03

 H&M All Star

Click play first 🙂

După atmosfera uşor post-modernă din campania Tiffany&Co. H&M ne surprinde cu nume mari. Lady Gaga şi Tony Bennett cântă special pentru brand piesa “Cheek to cheek”, imprimând campaniei un aer retro cu atmosfera de big band a anilor ’40.
Cheek-to-cheek HM

Anja Rubik romantic Christmas

Ideea de cheek to cheek a celor de la H&M a preluat-o şi brandul de bijuterii Apart, în a cărui campanie Anja Rubik pozează din nou cu soţul ei, Sasha Knezevic şi alături de doi superbi pui de căţel. Fotograful polonez Marcin Tyszka a creat o atmosferă, romantică de poveste, care aminteşte de Crăciunurile glamour de altă dată.
Anja-RUbik

Wild party marca Top Shop

Brandul high-street Top Shop a ales-o anul acesta pe Cara Delevigne să fie protagnoista campaniei de sărbători, după ce Cara a pozat şi pentru campania de toamnă a brandului. Campania prezintă o Cara pregătită de orice petrecere ar putea aduce sezonul: de la glitz and glamour, la rock chick outfit.
Cara

Sensual Christmas with your dream angels

Ce ar fi Crăciunul fără puţin romantism şi sex-appeal. Victoria’s Secret a lansat campania pentru noua colecţie, Dream Angels. Colecţia romantică a fost fotografiată de Russell James, cu participarea modeleleor Behati Prinsloo, Karlie KLoss, Lily Aldrige şi Stella Maxwell.
Dream-Angels-1 Dream-Angels-2

So girls and boys, dream away of a pale green (or maybe red?) Christmas! 🙂

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.