LIFESTYLE

Cum a adus Caolin ceramica mai aproape de public

La ce vă gândiţi atunci când auziţi de ceramică? La porţelanuri, la setul de masă al bunicii, eventual la bucăţile de ceramică pe care le-aţi văzut prin muzeele de istorie? Ei bine, nu aţi greşit. Iar dacă nu aţi fost weekendul acesta la Caolin, nu vă pot învinovăţi, dar ați pierdut obiectele pe care cei 18 artişti le-au expus în cadrul târgului. Eu una abia aştept următoarea ediţie!

  Am ales titlul articolului cum a adus Caolin ceramica mai aproape de public şi să ştiţi că nu mint când spun asta. Ceramica nu este cea mai populară formă de exprimare artistică. Tocmai de aceea, târgul de ceramică contemporană Caolin şi-a propus să aducă în faţa publicului 18 artişti ceramişti, într-un dialog despre creaţie şi ingeniozitate

Artist: Raluca Buzura
Artist: Raluca Buzura
Artist: Raluca Buzura
Artist: Raluca Buzura

Am văzut obiecte variate și interesante la Caolin: de la bijuteriile Ralucăi Buzura, de care trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit încă din fotografiile de promovare ale târgului, la simpaticele inele create de Sumi Design, sau la bijuteriile create de Andrea Şchiopu.

 

Artist: Sumi Design
Artist: Sumi Design

De la obiecte create de copii, la adevărate piese de colecţie, Caolin a avut pentru fiecare câte ceva. 🙂 Am plecat acasă cu o mulţime de cărţi de vizită, pentru a putea urmări în continuare activitatea artiştilor întâlniţi la târg, dar şi cu un inel Sumi Design, care se potriveşte perfect vara aceasta. Culorile sale îmi aduc aminte de mare, iar uşoarele tuşe aurii completează perfect albastrul.

Artist: Lucian Szekely-Rafan, Atelier c.o.n.c.e.p.t
Artist: Lucian Szekely-Rafan, Atelier c.o.n.c.e.p.t
Artist: Andreea Șchiopu, Ceramic things
Artist: Andreea Șchiopu, Ceramic things
Aştept cu nerăbdare ediţia a treia a târgului, fiind convinsă că va fi cel puţin la fel de bună ca cea care tocmai s-a încheiat şi nu îmi rămâne decât să felicit organizatorii pentru iniţiativă.
Artist: Nicolae Maximilian Campna, Ceasuri de perete
Artist: Nicolae Maximilian Campna, Ceasuri de perete

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.