LIFESTYLE

Cine a spus ca desenele animate sunt doar pentru copii?

Nu ştiu despre voi, dar eu îmi aduc cu plăcere aminte de perioada în care abia apăruse televiziune prin cablu la noi şi mă uitam cu maxim interes la desenele animate de pe Cartoon Network. Pentru generaţia noastră, Cartoon Network a contribuit în mod vizibil la învăţarea limbii engleze şi nu o dată mi s-a întâmplat să ne găsim povestind despre desenele animate la care ne uitam noi odată.

Este vorba despre acele desene “clasice”, care ni se par mult mai reuşite decât minunile care sunt difuzate acum. Cine nu îşi aduce aminte de Tom & Jerry, Scooby Doo, Pink Panther, Waky Racers, Plastic Man sau Captain America?
Ei bine, we’re in luck, cum ar spune englezul, pentru că Boomerang TV s-a gândit la toată familia atunci când a creat grila de programe. Ce pot să vă spun este că pe Boomerang TV se mai pot vedea desenele în limba engleză (cel puţin prin UPC), ceea ce reprezintă în opinia o mare bilă albă pentru canalul TV.
De acum putem să ne bucurăm cu toţii, cu mic, cu mare, de aventurile lui Tom şi Jerry, să rezolvăm mistere împreună cu Scooby Doo sau să ne distrăm alături de Bugs Bunny, Daffy Duck, Taz & Co, în Looney Tunes.

Oare ne vă părea rău de Tom, mereu necăjit de Jerry, acum că am mai crescut?

Ni se va părea la fel de amuzant cum Scooby Doo si Shaggy sunt doi mega-fricosi si, bineînţeles, mega-pofticioşi?

Vom găsi soluţii mai ingenioase pentru Taz în încercarea lui de a-l prinde pe Road Runner?

 

V-aş recomanda ca acum, iarna, măcar o seară pe săptămână să v-o petreceţi rememorând desenele din copilărie, fie că o faceţi alături de soţ/soţie, iubit/iubită, sau alături de copii. Timpul petrecut împreună cu cei dragi e un mod de deconectare şi de relaxare mai reuşit decât Candy Crush Saga sau alte jocuri pe mobil sau pe tabletă, dacă mă întrebaţi pe mine.

Vouă care desene v-au plăcut cel mai mult?
Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.