EVENT,  LIFESTYLE

Un zâmbet de Crăciun – primul eveniment caritabil Fete cu etichete

Dragii mei,

Cu mare bucurie vă invit sâmbătă, 20 decembrie la târgul caritabil Christmas Yard Sale între orele 11 şi 18 în Spaţiu Music Pub din Cluj (str. Napoca nr. 9) la primul eveniment marca Fete cu etichete, la organizarea căruia mă bucur ca am putut şi eu participa.

Ne-am dorit să ajutăm o familie nevoiaşă din Cluj, să le oferim un zâmbet de Crăciun şi iată că suntem aproape de a ne îndeplini dorinţa. 🙂

Campania “Un zâmbet de Crăciun” vrea să ajute o familie din Cluj-Napoca compusă din 4 membri (părinţii şi cei doi copii – o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani).
Scopul acestei campanii este întrajutorarea familiei cu următoarele: alimente neperisabile, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, jucării, un cozonac de Sărbători şi/sau banii necesari pentru tratamentul fetiţei, care e bolnavă de inimă.
FCE-needed-stuff
Ne propunem să strângem atât obiectele de care aceşti oameni au nevoie, dar şi donaţii în bani, pe care îi vom folosi la achiziţionarea lucrurilor menţionate.

În acest sens, la faţa locului va fi disponibilă o cutie în care se vor strânge toate donaţiile şi menţionăm că toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate exclusiv familiei noastre.

De asemenea, participanţii vor putea să se bucure de un concert acustic la ora 14 şi de o tombolă.



Ne vedem sâmbătă şi ne vom citi pe blog cu detalii post eveniment! 🙂 

Găsiţi aici linkul către evenimentul de Facebook, feel free to share it with your friends.

 Afis-xmas-yard-sale-cu-part-media_web


Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.