GIVEAWAY,  LIFESTYLE

Portocaliul ca stil de viaţă & Giveaway L’Erbolario

Dragii mei,
Iată că a trecut încă un an, cu bune şi cu rele, iar acum la final de an, am o surpriză pentru voi alături de L’Erbolario – un giveaway de Anul Nou, ca să începem anul într-o notă pozitivă.

Portocaliul ca stil de viaţă

După o perioadă în care am fost înconjuraţi de alb, roşu, verde, auriu şi argintiu, toate culori reprezentative pentru Crăciun, a venit vremea portocaliului, care a reintrat în viaţa mea prin intermediul gamei de produse Accordo Aracio de la L’Erbolario. De altfel, pentru mine mirosul de portocale şi mandarine a reprezentat mereu începutul iernii.

Entuziasm, echilibru, bună dispoziţie, creativitate, energie şi poftă de viaţă sunt stări de spirit pe care le asociem cu culoarea oranj şi pe care vă îndemn să le adoptăm în Noul An, ca să îl începem aşa cum se cuvine. 🙂

10469449_1575729162642069_4456258055461849914_o
Spuma de baie Accordo Arancio de la L’Erbolario a fost companionul perfect de Sărbători – are un miros fresh, dar discret de mandarină, portocală amară şi fruct de physalis, creând o experienţă pentru toate simţurile. Ajunge doar o cantiate mică de produs pentru o spumă perfectă, iar varietatea modurilor în care o puteţi savura e îngrădită doar de limitele imaginaţiei voastre – alături de o carte bună, un pahar de vin sau de iubitul vostru, vă garantez că va crea o atmosferă perfectă.
Extractele de fructe au acţiuni antioxidante, de tonifiere şi fermitate pentru a reda pielii vitalitatea şi prospeţimea, aşa că pe lângă o seară parfumată, veţi beneficia şi de un bine-meritat tratament pentru pielea voastră.
1540262_772129922876425_102912961798506849_o
Pe lângă spuma de baie, gama Accordo Arancio mai conţine un lapte de corp, parfum de corp, parfum de cameră şi lumânare parfumată.
Produsele L’Erbolario pot fi achiziţionate doar din farmaciile Sensiblu, iar până în 7 ianuarie, la oricare 2 produse L’Erbolario cumpărate, îl veţi primi pe al treilea cadou.

Giveaway

După cum vă spuneam la începutul articolului, avem şi un giveaway pentru voi – puteţi câştiga un set de produse L’Erbolario Accordo Arancio.
Iată ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs:
1. Share public articolului pe profilul vostru de Facebook. Nu uitaţi să îmi lăsaţi în comentariu numele cu care aţi dat share articolului
2. Răspundeţi într-un comentariu întrebării “De ce vă doriţi produsele Accordo Arancio de la L’Erbolario şi ce înseamnă pentru voi culoarea portocalie?”
Căştigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorţi miercuri, 14 ianuarie 2015.

Mult succes! 🙂

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.