BOOKS,  INSPIRATION

Ce ar fi dacă am aplica învăţături tibetane în business?

Nu ştiu dacă sunt singura care a observat, dar în ultima perioadă tot mai mult întâlnesc oameni sau pagini de Facebook şi articole în online care vorbesc despre învăţături din filosofia asiatică. Zen,  mindfulness, Reiki, Buddha, Dalai Lama, etc. sunt cuvinte tot mai des folosite în dezvoltarea personală, dar iată că Geshe Michael Roach, un călugăr budist, a găsit o modalitate de a aplica înţelepciunea tibetană atât în dezvoltarea personală, cât şi în afaceri.

Iată că Geshe Michael Roach, autorul cărţii “Şlefuitorul de diamante” vine la Bucureşti în perioada 8-9 septembrie. Cele două zile de conferinţă au fiecare câte o temă:

  • 8 septembrie – succes fără limite, în cadrul căreia speakerul va vorbi despre cum a reuşit să obţină un succes financiar incredibil prin aplicarea înţelepciunii tibetane şi care sunt “seminţele” mentale pentru succes.
  • 9 septembrie – relaţii perfecte Michael Roach va vorbi despre cum să păstrăm relaţii sănătoase cu partenerii de afaceri, dar şi cu oamenii importanţi din viaţa noastră.
Click aici pentru a afla mai multe despre conferinţă.
diamanteCartea Şlefuitorul de diamante vorbeşte despre cum se pot aplica învăţăturile tibetane în viaţa de zi cu zi, dar şi în afaceri.

Cartea te va învăţa:

  • cum să identifici cele mai importante probleme în afacerea ta și să aplici corect principiile de deblocare a fluxului financiar
  • unde să cauți potențialul ascuns al tuturor lucrurilor și să-l folosești la maxim pentru o mai mare prosperitate în viața personală și în afaceri
  • cum să atragi ca un magnet șansele financiare de care ai nevoie chiar și atunci când economia intră în criză
  • cum să aduci mai multă bucurie și satisfacție în tot procesul de construire a unei afaceri profitabile, fără să-ți sacrifici sănătatea și relațiile cu cei dragi

Puteţi cumpăra cartea de aici.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.