FASHION,  INSPIRATION

Vine vara bine-mi pare

Odată cu creşterea coloanei de mercur din termometre trebuie să recunoaştem că ne gândim din ce în ce mai des la vară, la concediu şi la mare. La fel fac şi marile branduri – ce-i drept, ei au început pregătirile cu mult înainte –  aşa că astăzi continuăm seria de articole începută în toamnă în care aruncam un ochi pe campaniile publicitare din lumea fashion.
Dacă e vară, trebuia să se învârtă totul în jurul ideii de soare, mare, plajă, şi bikini. Iată că Guess, Shanghai Tang, Oysho, H&M, Twin, Beach Bunny, iBlues sau Maiyet au ales cu toţii locaţii însorite, pe malul mării pentru fotografierea campaniilor SS 2014.

Summer, sun and sea

 Dacă cei de la Guess sau H&M au mizat pe clasicele fotografii cu top modele pe malul mării, am remarcat câteva campanii care abordează team summer, sun and sea puţin diferit.

Russian Bond girl

Sursa foto: Fashion Gone Rogue
Când vine vorba de swimwear este normal să vedem top modele în bikini pe plajă. Anul acesta am remarcat campania Femme Fatalle by Beach Bunny în care Yu Tsai a imortalizat-o pe rusoiaca Irina Shayk în postura de femme fatale pe o plajă exotică, o abordare curajoasă, cu poze noi, care o transformă pe Irina într-o adevărată Bond Girl.
Sursa foto: Fashion Gone Rogue

Postmodern seaside

Cel de-al doilea exemplu interesant este campania Shanghai Tang, fotografiată de Richard Bernardin, care abordează ideea de mare şi soare într-o manieră stilizată.
Sursa foto: Fashion Gone Rogue
Modelul din China Bonnie Chen prezintă imaginea Shanghai Tang din acest sezon, campanie inspirată din Epoca de Aur a Hollywood-ului, transpunându-ne parcă într-un univers paralel, unde întâlnim varianta  modernă, asiatică a lui Great Gatsby şi a lui Daisy, nu vi se pare? 🙂

 

Casual Summer’s Day

Din colecţia de campanii SS2014 nu a lipsit nici clasica tema a casual day by the sea, cum putem vedea la Guess sau H&M, care mizează pe ţinute fashionable, dar comode, numai bune pentru zilele toride de vară.

Giselle Bundchen for H&M

hm-bundchen
Gisele Bündchen nu numai că e perfectă pentru stilul casual, dar glam cu care ne-a obişnuit H&M, dar a pregătit şi o variantă proprie a piesei Heart of Glass semnată Bob Sinclair, iar banii adunaţi din distribuţia piesei vor fi donaţi UNICEF pentru a facilita accesul copiilor la educaţie
.

 

A Guess Summer Day

Blondele Samantha Hoopes, Danielle Knudson şi Olivia Greenfield pozează glam pentru fotograful Yu Tsai pe plajă în campania SS 2014 Guess.

guess

Casual Day out with Kate Moss
Brandurile Liu Jo şi Liu Jo jeans sunt reprezentate în acest sezon de o Kate Moss casual şi naturală, atitudinea şi ţinutele fiind perfecte pentru după-mesele de vară.

liu-jo

Vintage vibes

Relaxare totală – asta propune brandul italian iBlues, iar modelul Barbara Palvin era exact imaginea de care aveau nevoie: e fresh, jucăuşă şi zâmbitoare. Mai că am da şi noi o fugă pe plajă alături de ea 🙂

iblue

Material Girl in Miami

Rita Ora pozează pentru cel de-al doilea sezon pentru colecţia Madonnei şi a fiicei sale Lola, Material girl în Miami. Imaginile ne poartă într-o lume aflată în vacanţă la Miami, şi trebuie să recunoaştem că nu ne-ar displăcea să ajungem acolo, nu?
macys
Până la următoarea întâlnire cu super-branduri şi super-modele, nu-mi rămâne decât să vă urez:

Enjoy your summer!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.