FASHION,  INSPIRATION

Campaniile Fall 2013 – Part 1 – Mullbery şi Valentino

Am observat în ultimele săptămâni campaniile de toamnă ale marilor case de modă, aşa că am decis să vă prezint într-o serie de articole acelea care mi-au făcut cu ochiul. 🙂

Mullbery

Modelul britanic Cara Delevigne este protagonista acestei poveşti de toamnă cu bufniţe în ton cu colecţia pe care casa de modă o propune în acest sezon.
Filmul campaniei se foloseşte de muzică şi filmări close-up sau de detaliu pentru a reda atmosfera misterioasă. O întâlnim pe Cara Delevigne într-un decor ireal în care pădurea intră în casă.Campania toamnă iarnă 2013 celebrează frumuseţea şi misterul provinciei engleze, combinându-le cu grandoarea unei moşii englezeşti.

Nici ţinutele de pe catwalk nu se lasă mai prejos, flosindu-se în mod creativ de imprimeurile ecosez şi de tweed creând nişte ţinute în stilul englezesc, dar care inspiră.

Mulberry-Fall-2013
Valentino

Dacă tot am pomenit de stilul clasic englezesc, vă propun să rămânem la clasici, dar într-un alt context de data aceasta.
Operele pictorilor flamanzi Rembrandt şi Vermeer au servit drept inspiraţie pentru campania din această toamnă semnată Valentino.
valentino-fall-ads-10-800x522
Fotografii Inez von Lamsweerde şi Vinood Matadin au lucrat pentru această campanie cu modele începătoare, cum ar fi Maud Welzen, Kati Nescher, Magdalena Jasek, Irina Kravchenko, Sam Rollinson, Erika Labanauskaite, Tamara Weijenberg, Laura Kampman, Nouk Torsing şi Sasha Luss.  Imaginile le prezintă pe fete alături de imagini de natură statică care reflectă stilul flamand.
valentino-fall-ads-7-800x522 valentino-fall-ads-4-800x522 20130305_valentino-1

Colecţia toamnă iarnă 2013 Valentino mizează pe explorarea unei inocenţe tinere care este în acelaşi timp senină şi sofisticată, folosind imprimeuri bogate şi rochii în A.

Vouă care dintre cele două campanii vă place mai mult?

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.