LIFESTYLE

Ce să mănânc azi?

Sunt convinsă că toată lumea şi-a pus măcar o dată întrebarea: oare ce/unde să mănânc azi. Dacă nu la birou, atunci cu siguranţă şi acasă. Ei bine, there’s an app for that Foodpanda

Foodpanda este un serviciu online (site şi aplicaţie mobilă pentru AndroidiOS şi Windows Phone) care oferă posibilitatea de a comanda mâncare la domiciliu.

 

Bine, şi? Pot face asta şi de pe site-urile restaurantelor sau sunând direct la ei.” veţi spune.

Diferenţa constă în faptul că pe foodpanda poţi comanda de la mai multe restaurante în acelaşi loc.

După ce alegi oraşul în care doreşti să comanzi – Cluj-Napoca, Bucureşti, Arad, Braşov, Buzău, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu sau Timişoara – vei putea să fitrezi restaurantele după diferite criterii: dacă sunt deschise, dacă se poate plăti online, dacă acceptă vouchere sau dacă oferă mâncare raw vegan de exemplu.
categorii
Pentru fiecare restaurant, utilizatorii pot da note şi lăsa review-uri, astfel că veţi putea să fiţi informaţi despre calitatea produselor şi a serviciilor restaurantului.
Procesul de comandă este foarte simplu şi puteţi să menţionaţi inclusiv când vreţi să vă fie livrată comanda – cel mai curând posibil sau mai târziu, lucru care mi se pare util dacă vreţi să comandaţi mâncare pentru pauza de prânz sau pentru o petrecere.
Chiar dacă nu este primul serviciu de acest gen, în Cluj şi Timişoara existând deja HipMenu, eu aş spune că merită încercat.

Eu aştept însă aplicaţia care va face acelaşi lucru pentru restaurantele şi serviciile de catering care au oferte de tipul “Meniul zilei”, nu doar oferte a la carte.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.