CRACIUN,  INSPIRATION

Idei de cadouri last minute pentru cei dragi

Știu cât de aglomerată e perioada sărbătorilor. Parcă în ultimii ani resimțim graba și aglomerația specifice acestei perioade mai mult ca în alți ani, așa că sunt convinsă că următorul articol vă va prinde bine tuturor acelora care mai căutați pe ultima sută de metri cadouri pentru cei dragi. 🙂

Cadouri pentru cei mici

În loc de clasicele jucării, pe care cu siguranță le primesc de la toată lumea, vă recomand să alegeți un cadou distractiv și educativ în același timp, care să îi depărteze pe cei mici din fața calculatorului sau a televizorului, măcar pentru puțin timp.

Vă propun să încercați un boardgame. Activity Junior (link) se poate juca atât individual, cât și pe echipe fiind un bun exercițiu de actorie și comunicare non-verbală pentru cei mici.  Dacă sunteți fani Catan, cu siguranță v-ar plăcea ca cei mici să descopere și ei acest joc – Catan Junior (link) antrenează gândirea strategică a celor mici și are o tematică foarte fun cu pirați, ascunzători, insulte și nave aflate pe mare. Un alt joc care probabil va fi îndrăgit de copii, este Angrybirds Playground (link). Jocul este sub forma uni puzzle menit să stimuleze creativitatea celor mici.

Kids games

Cadouri pentru părinți și bunici

Probabil vă aflați și voi în situația în care nu mai știți ce cadouri să le faceți părinților și bunicilor. Eu vă sugerez să realizați cadouri personalizate – un calendar cu fotografii cu locurile pe care le-ați vizitat anul acesta, sau un album sau o ramă cu poze de familie cu siguranță îi va bucura. De asemenea, puteți să personalizați o cană.

Cadouri for mam and dad

Cadouri pentru prieteni

Pentru prietenii cărora le plac jocurile, vă sugerez Dixit. Este un board game distractiv care provoacă jucătorii să dea frâu liber imaginației și să intre într-o atmosferă de fantezie. De asemenea puteți încerca Cards against humanity, un joc pe care puteți să îl listați voi și să îl faceți cadou prietenilor. Puteți lista de aici gratuit cărțile de joc, pe care va trebui apoi să le listați voi și să le tăiați.

Dacă aveți prieteni cărora nu le plac jocurile, puteți să luați pentru băieți o selecție de beri străine și să le decorați cu urechi și nas de ren, iar fetelor câte un cidru.

friends

Cadouri-experiențe

Cu toții avem și prieteni la care nu mai știm ce să le luăm cadou pentru că, fie sunt prea pretențioși, fie au cam tot ce își pot dori. Ei bine, pentru aceștia vă sugerez să le oferiți nu cadouri, ci experiențe. Fie că e vorba despre un voucher de masaj, de manichiură, bilet la operă sau teatru, sau o zi la SPA, cu siguranță le veți face o surpriză. 🙂

experiente

Voi ce alte idei aveți de cadouri?

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.