FOTO,  INSPIRATION,  LIFESTYLE,  TRAVEL

München în Septembrie

La început de septembrie, direct din concediu, am plecat în delegație la München, pentru câteva zile. M-am bucurat să revin în orașul în care am locuit jumătate de an, însă vremea a fost tipică pentru această perioadă a anului – a plouat și a fost rece, prea rece – , mai ales că tocmai ne întorsesem de la mare, unde erau 30 de grade. Iată așadar o colecție de fotografii din cele 4 zile petrecute în München.

Up up and away

Alter Peter

De când am aflat prima dată că voi petrece un semestru la München mi-am dorit să urc în turnul Alter Peter. Iată că, la a treia vizită mi s-a îndeplinit dorința și am urcat cele 700 de trepte până în vârf. 🙂

And it was totally worth it, mai ales că, odată ajunsă sus, cerul s-a luminat și am avut parte de o priveliște mi-nu-na-tă.

Alter Peter

BMW Welt și Olympiapark

De fiecare dată când am ajuns aici nu am ratat ocazia de a face o scurtă vizită la BMW Welt, mai ales că showroom-ul e deschis până la miezul nopții. E interesant să vezi evoluția spațiului și cum se schimba obiectele expuse. De data asta am văzut multe motociclete, dar și BMW-ul folosit pe platourile de filmare de la ultimul film Mission Impossible.

BMW Welt

Remembering the old days – Olydorf

Întâmplarea face că am avut din nou ocazia să stau pentru 2 nopți în Olympiadorf, așa că am profitat de ocazia și am trecut pe la bungalow-ul B09, cel care m-a găzduit cât am fost în München. Arăta la fel. 🙂

Olydorf

Cafe Katzentempel – pentru iubitorii de pisici, și nu numai

Una dintre cele mai interesante experiențe a fost popasul la Cafe Katzentempel. Este o cafenea în care poți merge să te joci cu pisicile din dotare. Cele 6 pisici au fost salvate de o asociație pentru protecția animalelor, iar acum numesc cafeneaua acasă. 

Cu toate că nu sunt cea mai mare fană pisici, trebuie să recunosc că a fost o experiență interesantă. Am văzut inclusiv familii cu copii mici care au venit la cafenea pentru a lua prânzul. Produsele lor arată foarte bine și oferă inclusiv specialități vegane și vegetariene.

cafe katzentempel

Toamna și-a intrat în drepturi

Am văzut pentru prima dată florile de anghianre. Din moment ce le-am văzut într-un supermakret, am crezut că se folosesc pentru prepararea mâncării, însă au rol pur decorativ. Sunt mov și au o formă interesantă.

Herbst

Detaliile fac diferența

Următoarele fotografii sunt mici detalii pe care le-am observat plimbându-mă prin oraș, care mi-au amintit, dacă mai era nevoie, de ce München-ul este un oraș care mie îmi place în mod deosebit.

i 3 munich

Foto: by me using iphone 5s.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.