INSPIRATION,  LIFESTYLE

Cel mai important sfat din 2016

Bine v-am (re)găsit în 2016! Sper că aţi avut sărbători frumoase şi liniştite şi că aţi avut câteva zile relaxante alături de cei dragi.

Înainte să revenim la nebunia de zi cu zi, la job şi la alte îndatoriri, vă invit să vă luaţi câteva clipe pentru a trece în revistă anul care tocmai s-a încheiat şi pentru a vă creiona ce v-ați dori pentru anul care tocmai a început. Gândiţi-vă la toate experienţele pe care le-aţi avut anul trecut şi ce v-a adus bucurie.

Pentrul anul care a început, eu vă doresc să vă luaţi timp pentru voi, să vă bucuraţi de lucrurile mărunte şi să apreciaţi toate experienţele de care aveţi parte. Să vă urmaţi pasiunea măcar câte o oră pe săptămână, să ieşiţi în natură.

Cel mai important sfat este să vă deconectaţi

Lăsaţi din când în când telefonul acasă sau nu intraţi deloc pe internet. Atunci când ieşiţi în oraş nu scoateţi telefonul din geantă sau din buzunar. Bucuraţi-vă de oamenii cu care ieşiţi şi acordaţi-le atenţia voastră, fiţi atenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. 🙂 Acesta este unul dintre obiectivele mele pe anul acesta.

Nu vă e frică să fiţi doar voi cu voi înşivă.

Să aveţi un 2016 plin cu dorinţe împlinite!

Raluca

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.