FASHION,  FOTO,  LIFESTYLE

Purple friend – Wallethouse Paris

Trebuie să vă mărturisesc că începutul acestui an mi-a adus o serie de veşti bune. Una dintre ele a fost câştigarea unui portofel marca Wallethouse pe blogul From Mona with Gloss. Cu toate că în mod normal nu prea am noroc la concursuri sau tombole, iată că portofelul cel mov m-a ales pe mine şi nu pot decât să mă bucur.

 Cei de la Wallethouse Paris au creat o gamă de portofele mai altfel – ele sunt stylish şi practice în acelaşi timp, protejându-vă cardurile bancare de furtul de date prin intermediul RFID.

Încă un detaliu cool este faptul că se poate personaliza cu orice nume sau mesaj vă doriţi. Pe al meu scrie bineînţeles butterflyralu.

DSC_8261
După ce am luat coletul de la poştă m-am grăbit să îmi organizez multitudinea de carduri de fidelitate şi să le pun pe cele pe care le folosesc mai des în acest portofel. Acum nu mai trebuie să caut tot timpul prin diferitele compartimente ale portofelului în care îmi păstrez banii pentru a găsi un card şi asta mă bucură.
DSC_8255
Cele şapte compartimente sunt încăpătoare şi puteţi pune mai mult de un card în fiecare.
Portofelele Wallethouse Paris sunt disponibile reteaua de magazine Carturesti, El Unico, Luxury Avenue, in magazinul Designer Concept Store. ceainaria Rendez-Vous Floreasca si Victoria Gallery.
DSC_8262

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.