CRACIUN,  INSPIRATION

Povești de sărbători – reclamele de Crăciun ediția 2016

În ultimii ani reclamele de sărbători ale marilor retaileri marchează începutul perioadei de dinainte de Crăciun, așa-zisa ”Vorfreude” a nemților. De remarcat este că fiecare spot spune o poveste, îndemnându-ne ca de Sărbători este timpul să luăm o pauză de la viața pe fast-forward și să ne bucurăm de timpul petrecut alături de cei dragi.

De la povești cu animale, la girl-power marca Mrs. Clause, reclamele de anul acesta vă vor face cu sigurnață ziua mai frumoasă. 🙂 Enjoy!

Christmas with love from Mrs Claus

Doamna Crăciun ne demonstrează că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică, într-o poveste marca Marks & Spencer.

#BusterTheBoxer

După povestea emoționantă de anul trecut, cei de la John Lewis revin anul acesta cu o poveste despre oameni și animale, amintindu-ne că există un copil în fiecare dintre noi.

The greatest gift

Povestea celor de la Sainsbury’s subliniază epoca vitezei în care ne aflăm și faptul că mereu nu avem timp. Dave, un tată muncitor și devotat, realizează că anul acesta de Crăciun cel mai frumos cadou pe care îl poate face celor dragi este timpul său.

#Zeitschenken

#HomeForChristmas

Spotul celor de la Waitrose se învârte în aceeași sferă ca și spotul precedent, spunând povestea unei mici păsări, un prihor, care migrează din Scandinavia, ajungând de Crăciun în aceeași curte din UK, unde petrece Crăciunul alături de aceeași familie.

Homecoming

Crăciunul este un moment petrecut în familie – aceasta este și ideea celor de la Lidl imaginând o familie care se reunește în casa copilăriei de sărbători.

Kevin The Carrot

Aventura lui Kevin, morcovul, care dorește să îl vadă pe Moș Crăciun atunci când vine să bea laptele și prăjiturile pregătite pentru el.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.