ARTSY,  GIVEAWAY,  INSPIRATION

Easy like Sunday morning

Nu ştiu cum sunt duminicile pentru voi, dar pentru mine sunt zilele în care mă relaxez. Este ziua fără planuri, în care nu avem niciun program fix, iar recent am decis că duminica este ziua fără internet – bine, weekendul acesta a fost sâmbăta. Cu toate acestea, azi am pentru voi patru recomandări. Sunt lucruri care mi-au atras atenţia în cursul săptămânii şi care cred că vor fi interesante şi pentru voi. 🙂

De ascultat: Alex Negriuc

Pe Alex Negriuc l-am întâlnit prima dată la cafeneaua Piano Cazola. Mi-a plăcut muzica lui şi îmi pare rău şi în ziua de azi că nu am ajuns la Banffy la evenimentul “Chopin Unplugged”. (Dacă nici voi nu aţi fost, click aici pentru un video.) Astăzi însă vă recomand albumul lui Alex, o parte din care puteţi să îl ascultaţi pe site-ul său.

music

Muzica lui Alex a fost soundtrack-ul perfect pentru duminica asta.

De citit: Your life is Tetris. Stop Playing it Like Chess

Tor Bair a scris un articol interesant pe platforma de publishing Medium. A găsit patru asemănări între viaţă şi Tetris, şi tind să îi dau dreptate.  Dacă şahul are la bază o luptă între alb şi negru, două părţi care sunt constant una împotriva celeilalte, la tetris vei fi mereu în competiţie cu tine.

De văzut: This is what happens when you reply to spam email

Un video de 10 minute marca TED. De data asta este un video amuzant. Un computer geek se hotărăşte să răspundă acelor mailuri de tip Spam pe care le primim cu toţii şi care ne promit că ne vom îmbogăţi peste noapte.

De descărcat: Wallpaper/calendar

Mai sunt câteva zile din luna ianuarie, aşa că v-am pregătit un wallpaper/calendar pentru luna februarie. Fotografia a fost realizată de mine. Click pe fotografie pentru a descărca wallpaper-ul.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.