INSPIRATION,  LIFESTYLE

Era timpul pentru o schimbare

Vă anunţam cu ceva timp în urmă că urmează o schimbare pe blog. Ei bine, timpul a venit. 🙂 Pe lângă faptul că blogul s-a mutat pe domeniu propriu, www.ralucapiteiu.ro, am şi făcut “marea schimbare” – am trecut de la platforma Blogger la WordPress. Iar pentru asta trebuie să le mulţumesc celor de la Thecon, web design România

Schimbarea s-a produs pentru că am participat la campania de susţinere a bloggerilor iniţiată de cei de la Thecon. Ei şi-au propus să susţină bloggerii cu servicii de webdesign, SEO, web development şi chiar asta fac. 🙂

the con

A fost simplu, am completat formularul, iar apoi am primit un mail de la Lucian.

După ce am stabilit de ce am nevoie, ei s-au apucat de treabă. Pe parcurs am primit updates şi le-am dat feedback, iar la final blogul meu s-a mutat în casă nouă. Cool, nu?

Pe lângă asta, acum mă pot mândri cu un super-logo pentru site. Chiar dacă nu am avut discuţii detaliate despre logo, cei de la Thecon au intuit bine ce îmi doresc, aşa că iată-mă cu logo nou. Vă place?

ralucapiteiu.ro

Pe această cale aş dori să le mulţumesc pentru ajutorul acordat, fără ei probabil mai păstram blogul pe Blogger cel puţin încă vreun an.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.