LIFESTYLE

Hello June! Summer plans in Cluj

Nici nu îmi vine să cred că deja am ajuns la jumătatea anului. Nu ştiu cum e la voi, dar timpul trece atâât de repede. Trebuie să vă mărturisesc că am început să lucrez la un nou look and feel pentru blog, care sper să vă placă. Până când e gata blogul însă, m-am gândit să fac o listă cu lucruri pe care nu trebuie să le rataţi luna aceasta în Cluj, mai ales anul acesta, când suntem Capitală Europeană a Tineretului.

6-7 iunie TIDAFF

Astăzi şi mâine vă invit să vizitaţi TIDAFF, târgul în care designerii autohtoni şi internaţionali îşi dau întâlnire cu publicul. Totul se întâmplă la Casino în Parcul Central. Vă recomand workshop-urile de creare de accesorii din hârtie reciclată duminică între 14 şi 17, tot duminică între 14 şi 15 puteţi participa la o demonstraţie a tehnicii Shibori, iar între 17 şi 18 la o demonstraţie de Spray Paint, pictură cu spray-uri de grafitii. Pentru mai multe detalii, vă invit să accesaţi pagina evenimentului pe Facebook.
Sursa foto: TIDAFF Facebook Page
Sursa foto: TIDAFF Facebook Page

 Marea Hămăceală

Un eveniment care are loc în mod regulat în Parcul Central este Marea Hămăceală. Dacă încă nu aveţi un hamac, vă recomand să mergeţi la o plimbare prin parc să vă bucuraţi de atmosfera de vară din timpul acestor evenimente şi cine ştie, poate până la finalul zilei vă veţi cumpăra şi voi un hamac.

Sursa foto: Pagina oficială Marea Hămăceală
Sursa foto: Pagina oficială Marea Hămăceală
Pentru a vedea când va avea loc următoarea ediţie a evenimentului, vă invit să le daţi un Like pe pagina oficială de Facebook.

20 Iunie Day15 parties – Beach Party cu Elena Mîndru

Echipa Day 15 organizează lunar evenimente în oraş, prin care doresc să arate că spaţiul public poate să devină mai plăcut şi mai util prin implicarea comunităţii. Ediţia din luna iunie va avea loc pe plaja de pe malul Someşului în Grigorescu, unde publicul va fi aşteptat de la 10.00 până la 22.00 să petreacă în aer liber. Elena Mîndru, Szep Andras Trio şi Le Minion vor asigura atmosfera, tot ce trebuie să aduceţi cu voi e voia bună.
Sursa foto: Pagina de Facebook Day15
Sursa foto: Pagina de Facebook Day15
20-21 iunie Cluj Never SleepsPentru mai multe detalii, urmăriţi evenimenul pe Facebook.
Cluj Never Sleeps este un eveniment care avea loc pe parcursul celei mai scurte nopţi din an, între 20 şi 21 iunie, care îşi doreşte să promoveze activităţile instituţiilor clujene de cultură şi ale operatorilor din domeniu. Pentru mai multe detalii şi program, vă invit să accesaţi site-ul oficial al evenimentului aici.
Sursa foto: Pagina de Facebook Cluj Never Sleeps
Sursa foto: Pagina de Facebook Cluj Never Sleeps

29 iunie – 5 iulie Jazz in The Park

Ultimul eveniment al lunii iunie este Jazz in The Park. Aflat deja la cea de-a 3-a ediţie, festivalul ne propune 7 zile de muzică şi voie bună în centrul oraşului. Zilele de 1 şi 2 iulie sunt zilele Jazz on the River Side, unde se pregătesc surprize pe malul Someşului.

 

11214065_934711413218174_2998978900345358049_n
Ce spuneţi, veniţi la Cluj luna aceasta? 🙂

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.