DESCOPERA ROMANIA

Descoperă Clujul, Capitală Europeană a Tineretului pe Townske

Am descoperit de curând prin intermediul Instagram o platformă nouă, Townske, al cărei scop este, după cum spune și descrierea lor să ajute utlizatorii să descopere orașe prin intermeidul oamenilor de care le place.

După cum poate știți, îmi place să descopăr mereu tooluri și servicii noi așa că mi-am făcut repede un cont și am aflat că utilizatorii pot crea propriile lor ghiduri utilizând fotografiile depe Instagram. Cum aveam să aflu destul de curând, aveai nevoie de permisiuni speciale pentru a publica astfel de ghiduri, așa că m-am hotărât să încerc: În cel mai rău caz nu voi primi drepturi, mi-am zis.
Spre surprindere mea, a doua zi am primit un mail care mă anunța că de acum pot crea ghiduri prin Townske, așa că m-am apucat repede să fac unul despre Cluj, dacă tot suntem capitală europeană a tineretului anul acesta. Pentru a nu face articole foarte lungi, cei de la Townske sugerează ca un ghid să nu prezinte mai mult de 5 locuri.
Vă dați seama că a fost un task destul de dificil: cum să aleg doar 5 locuri frumoase din Cluj? Piața Unirii, Eroilor, Parcul Central, Piezișa, Parcul Iulis, Promenada Someșului, Cetățuia și câte și mai câte.

Ca să vedeți care sunt cele 5 locuri alese de mine. vă recomand să aruncați un ochi aici și să îmi spuneți părerea voastră.

Dacă ar trebui să alegeți 5 locuri din Cluj să le prezentați într-un ghid, care ar fi acelea?
Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.