DESCOPERA ROMANIA,  INSPIRATION,  LIFESTYLE,  TRAVEL

Voi cum (vă) sărbătoriţi iubirea?

Cu toate că Valentine’s Day a trecut, februarie rămâne luna iubirii, iar noi, în România, avem privilegiul de a sărbători dragostea de două ori: de ziua sfântului Valentin şi de Dragobete, în 24 februarie. Iată aşadar trei moduri în care să vă sărbătoriţi iubirea luna aceasta. 🙂

Ieşiţi la o plimbare

Fie că veţi merge la o plimbare prin oraş, prin parc sau veţi alege să fugiţi din oraş şi să vizitaţi un loc pe care vreţi de mult să îl vedeţi, o schimbare de peisaj vă va prinde bine. Dacă nu ştiţi unde, puteţi accesa rubrica Travel pentru câteva idei. 🙂

travel

Florile sunt mereu o idee bună


Nu trebuie să fie o ocazie specială ca să cumpăraţi flori, dar, acum, în februarie, un buchet de ghiocei, de frezii sau de lalele vor aduce cu siguranţă un zâmbet pe faţa oricui, mai ales că ne duc cu gândul la primăvara pe care o aşteptăm cu toţii.

34

Un weekend în casă


Ştiu că nu e cea mai inovativă idee, dar o variantă ar fi să profitaţi de ultimele zile de iarnă şi să staţi un weekend întreg acasă, uitându-vă la filme sau gătind împreună cu cel drag. De când nu aţi mai stat o zi întreagă în pat fără să fiţi bolnavi?

2

Un weekend doar pentru voi vă va oferi deconectarea şi apropierea de care aveţi nevoie, doar nu o să vă uitaţi tooot timpul la filme, nu-i aşa? Puteţi încerca să închideţi telefonul şi internetul şi să vă bucuraţi de compania celuilalt.

Eu v-aş sugera, însă, să sărbătoriţi iubirea în fiecare zi petrecută alături de cei dragi vouă. Nu trebuie să avem nevoie de sărbători pentru a o face.

La final vreau să vă ofer un video semnat Cartier, care ne-a obişnuit cu scurt-metraje de calitate, The Proposal, în care spune trei poveşti de iubire diferite.

Enjoy!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.