INSPIRATION,  LIFESTYLE

2015 – out with the old, in with the new

Iată că am ajuns în cea de-a şasea zi a noului an, programul  nostru a revenit la normal – am revenit (unii dintre noi) la birou sau la şcoală, iar iarna şi-a intrat în drepturi. 🙂
Aşa cu se cuvine la început de an, e vremea să tragem linie şi să vedem ce a însemnat anul trecut pentru noi, respectiv ce planuri avem pentru 2015.

Anul trecut a fost un an bun, am învăţat multe lucruri noi, am început să iau în serios blogul şi am reuşit să fac din nou fotografii, ceea ce mă bucură nespus.

Travel plans

Pe plan personal a fost un an liniştit, am călătorit mult, atât în ţară, cât şi în străinătate, am reluat legătura cu prieteni dragi, mi-am făcut noi prieteni şi mă bucur să fiu înconjurată de oameni frumoşi.
Am văzut locuri frumoase în 2014, despre unele v-am scris deja, iar despre altele urmează să vă povestesc.

Sper ca în 2015 să călătoresc cel puţin la fel de mult ca anul trecut – de văzut neapărat anul acesta: Viscri, cetatea Râşnov, Mocăniţa.

2014-travel-destinations
2014 Travel destinations

De asemenea, am reluat fotografia, anul acesta am făcut mult mai multe fotografii, chiar dacă unele cu telefonul şi am reuşit să organizez încă o expoziţie personală, de data aceasta la Aiud în cadrul celei de-a 10-a ediţii a festivalului internaţional Art Aiud. Expoziţie foto? Da, vă rog

În 2015 voi pregăti o nouă expoziţie de fotografie.

Funny faces - Moara de vânt, 30.12.2014
Funny faces – Moara de vânt, 30.12.2014

Iar în ultimul rând, dar nu cel din urmă, am scris constant pe blog, ceea ce, trebuie să recunosc, a fost o provocare. Dacă sunt perioade în care am o mulţime de idei de articole pentru blog, în unele momente pur şi simplu stăteam cu pagina goală în faţă fără să pot posta nimic. 🙂 Planuri pentru blog

Sper ca anul acesta să reuşesc să vă stârnesc interesul cu articole interesante, aşa că dacă aveţi sugestii sau aţi vrea să citiţi despre un subiect anume, nu ezitaţi să scrieţi un comentariu sau să îmi trimiteţi un mail.

În 2014 am făcut şi primul giveaway (nu aţi uitat de concurs, nu?), care sunt sigură că nu va fi ultimul. To anul trecut m-am înscris în Blogalinitiative şi am câştigat o invitaţie concertul din Cluj din cadrul turneului Stradivarius.

Noi colaborări

579929_240313839417141_963202639_n
De asmenea, am început să scriu şi pe blogul de fashion şi lifestyle “Fete cu etichete”. Am început colaborarea cu fetele în 2013, când am realizat şedinţa foto pentru “Fools in progress”, apoi în toamna anului 2014 cu şedinţa foto de machiaj de toamnă, iar de la finalul lunii noiembrie am început să postez şi articole. Pentru a urmări ce postez pe Fete cu etichete vă invit să urmăriţi site-ul.

Keep in touch

Am să vă ţin la curent cu ce postez pe Fete cu etichete, dar şi pe blog pe pagina de Facebook, iar din luna februarie articolele mele de pe Fete cu etichete vor apărea şi în newsletter-ul săptămânal Mica mea lume mare – click aici pentru a vă înscrie.

 

De asemenea, puteţi să mă urmăriţi şi pe:

 

blogg

 

Să avem un an bun!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.