DESCOPERA ROMANIA,  EVENT,  INSPIRATION,  LIFESTYLE

Amintiri inocente

Atunci când am auzit prima dată titlul expoziţiei care a avut loc în perioada 6 februarie – 8 martie 2013 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Amintiri inocente, semnată Ionel Tănase, nu eram sigură care este semnificaţia acestui titlu.

Amintirile, e clar, ne sunt dragi tuturor, le preţuim şi ni le aducem aminte cu fiecare ocazie. Inocenţa mă duce cu gândul la copilărie, la inocenţa copilăriei atât de fermecată. 🙂  Dar amintiri inocente? De ce ar alege un artist un titlu atât de simplu, dar plin de subînţeles pentru expoziţia sa?

PicMonkey-Collage6

 

Răspunsul l-am primit atunci când am vizitat expoziţia, în cadrul unui tur ghidat. Este vorba despre obiecte de zi cu zi, ce-i drept pe majoritatea nu le mai folosim, supradimensionate. Mărimea lor voit expandată ne obligă să le acordăm mai multă atenţie, să le căutam rolul pe care îl joacă în vieţile noastre sau rolul pe care l-au jucat în viaţa părinţilor sau bunicilor noştri.
PicMonkey-Collage1

Vă invit să va lăsaţi purtaţi într-o lume a amintirilor inocente….

PicMonkey-Collage2 PicMonkey-Collage3 PicMonkey-Collage5 PicMonkey-Collage7 PicMonkey-Collage9 PicMonkey-Collage10 PicMonkey-Collage

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.