Uncategorized

Bayern München Finale Dahoam

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat aici în München este admiraţia (?!) şi interesul tuturor persoanelor care locuiesc aici pentru fotbal în general şi pentru Bayern München în particular.

Oriunde mergi şi cu oricine te întâlneşti zilele astea în oraş unul din subiectele care va fi inevitabil pe buzele tuturor este finala Champions League, meciul care va avea loc sâmbătă pe Alianz Arena între FC Bayern münchen şi FC Chelsea. Pe lângă asta, şi echipa de fete a ajuns în finală şi va juca meciul decisiv zilele acestea. Un motiv foarte bun pentru magazine să le ofere clienţilor produse special concepute pentru a îşi arăta suportul faţă de echipa germană; de la tricouri şi şorturi şi mingi de fotbal, până la steaguri şi culori pentru faţă cu steagul Germaniei.

Pentru a se pregăti de meci, Sueddeutsche Zeitung a scos un supliment dedicat care este distribuit gratuit pe stradă, toate localurile şi Biergarten au program special pentru sâmbătă, iar pe Olympiastadion va avea loc un public viewing al meciului la care toate biletele s-au vândut a doua zi după ce a fost sigur că Bayern München a ajuns în finală. Pe Theresienwiese, locul unde are loc în fiecare an celebrul Oktoberfest, va avea loc un alt public viewing la care biletele s-au epuizat în câteva zile.

Înconjurată de cultul bavarezilor pentru fotbal am decis ca anul acesta să fac şi eu efortul să mă uit la un meci de fotbal. Sper totuşi să nu mor de plictiseală. :))

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.