Uncategorized

Sa sustinem adevaratele valori romanesti

Se pare că a devenit o modă în rândul diferitelor campanii desfășurate online sau în offline să invite publicul să susțină valorile românești. Nadia Comăneci, Henri Coandă, Constantin Brâncuși sau Nicu Covaci sunt doar câteva nume prezente pe siteurile companiilor/brandurilor care promovează valorile României.

  

De curând am observat că Revista Q a demarat o campanie care invită publicul să susțină Opera Națională din București. S-au ales astfel 4 nume mari ale operei românești care au fost folosite în apelul transmis de revista Q mai multor personalități publice.

Haricleea Darclee, Angela Gheorghiu sau Mariana Nicolescu ar trebui să fie nume alăturate celor menționate mai sus deoarece au contribuit prin talentul și activitatea lor la răspândirea imaginii României în lume. Din păcate însă sunt puțini aceia care au auzit de aceste nume și și mai puțini aceia care, dacă le e familiar vreunul, asociază numele cu opera.

E important pentru noi ca națiune să prețuim și să promovăm adevăratele valori ale culturii, științei sau ale sportului în locul așa-ziselor vedete autohtone care nu și-au meritat prin nimic atenția și interesul primit din partea mass-media și a publicului.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.